• Къщи

Къща в гр. Симитли

Реф. №: 3583, Дата: 23.03.2018

Тип на офертата: Продава
Тип на имота: Къщи
Населено място: гр. Симитли
Местоположение: Други
Площ: 171 кв.м.
Дворно място 381 кв.м.
Цена: 148 641
Цена: 76 000


Година на построяване: 2012
Строителство: тухла
Дограмата: PVC
Локално
Къщата е със застроена площ по Нот.акт от ЗП=83,50кв.м и РЗП=170,50кв.м и парцел с площ от 381 кв.м. Тя е в завършен вид и се ползва за живеене. Фасадите са от червена тухла,с изцяло направена 10см външна EPS топлоизолация и силикатни мазилки. Монтирана е прозоречна дограма PVC Златен дъб петкамерна, входните и интериорните врати са от МДФ. Сградата се състои от два етажа-приземен и втори. Връзката между тях се осъществява чрез вътрешно монолитно стълбище. Първи етаж (к.+0,00м) е със застроена площ по Нот.акт от 83,50кв.м. Състои се от: външно антре =4,40 кв.м.; вътрешно антре =4 кв.м.; хол и трапезария с кухненски бокс=53,75кв.м.; спалня =13,25 кв.м.; баня с WC =2,40 кв.м.; и вътрешно монолитно стълбище=6,60 кв.м. Втори етаж (к.+2,90м) е със застроена площ по Нат.акт от 87.50кв.м. На него са разположени: спалня =18 кв.м.; баня с тоалетна = 7 кв.м.; тераса до спалнята =15 кв.м.; дневна с кухня =15 кв.м.; покрита тераса до дневната =16,50 кв.м. Двата етажа изцяло навсякаде имат вътрешна топлоизолация от ГК и вата,както и окачени тавани. Стените са боядисани с латекс, а таваните на хола с трапезария и кухня на I етаж са с венецианска мазилка. В къщата е изградена модерна система за отопление и охлаждане-тип термопомпа вода въздух с водни конвектори, което значително улеснява поддържането на комфортна обстановка на живот.Къщата се намира в затворен комплекс сред други еднофамилни къщи и има прекрасна гледка към река Градевска.
Сграда: Жилищната сграда е разположена централно с вход към частната улица на имота с подход от запад. Дворното място от всички страни на къщата е подравнено, затревено и благоустроено с цветя и храсти. Изпълнени са частични бетонни и базалтови настилки. Достъпът до имота се осъществява от улица от североизток. Общото състояние на обекта е добро.
Предимства: Районът на имота е с изградени основни елементи на локалната инфоструктура(ел.захранване, ВиК, телефонизация ,улици) .Комуналното обслужване е добро. Елементите на комплексното обществено обслужване (учебни, детски, здравни заведения, заведения за хранене, търговски обекти ,ателиета за услуги) са добре застъпени в района и задоволяват нуждите на обитателите му. Транспортната достъпност на района е много добра за МПС,както и за пешеходци-на 350м има спирки на градски и междуградски автобусни линии. Съседството на имота с Градевска река определя неговите добри екологични показатели и притежава очарованието на постоянно ромолящата вода.В бъдеще също не се предвижда изграждане на промишлени и др. стопански обекти, излъчващи вредности, които биха влошили екологията му.
Местоположение: Имотът се намира на 300 метра от пътя за Банско и на 350 метра източно от Гл.път Е79 София-Кулата. Граничи с левия бряг на река Градевска и е в пешеходна близост с центъра на кв.Ораново и голям супермаркет от веригата. Минералният плаж и минералната баня на град Симитли отстоят на 2 км от къщата, а стадионът с басейн – на 400 метра.
КОД: 414272
Публикувана на :23.03.2018, Прочетена: 241 пъти

  • Още оферти от този тип

Триетажна къща в кв. Струмско...

Продава, Къщи, гр. Благоевград, 360 кв.м., кв. Струмско

Къща в село Бураново

Продава, Къщи, с. Бураново, 100 кв.м., Селски райони

Къща в с. Българчево

Продава, Къщи, Българчево, 200 кв.м., Идеален център

Къща в с.Пороминово

Продава, Къщи, с.Пороминово, 120 кв.м., Селски райони

Къща в Струмско

Продава, Къщи, Благоевград, 240 кв.м., кв. Струмско

Къща в кв. Грамада, Благоевград...

Продава, Къщи, гр. Благоевград, 226 кв.м., кв. Грамада

Новопостроена къща в кв. Грамада, Благоевград...

Продава, Къщи, гр. Благоевград, 187 кв.м., кв. Грамада

Къща в гр. Рила

Продава, Къщи, с. Дъбрава, 100 кв.м., Селски райони

Къща в село Брежани, община Симитли...

Продава, Къщи, Брежани, 96 кв.м., Селски райони

Двуетажна къща в с. Крупник

Продава, Къщи, с. Крупник, 150 кв.м., Селски райони