• Вили

Вилен комплекс за продажба в местността "Предел"

Реф. №: 2798, Дата: 09.07.2014

Тип на офертата: Продава
Тип на имота: Вили
Населено място: м. Предел
Местоположение: Други
Площ: 2392 кв.м.
Цена: 244 475
Цена: 125 000


Строителство: тухла
Вилен комплекс за продажба в местността "Предел". Разполага с три еднофамилни двуетажни вили и четири бунгала, едното от които двуетажно. Всяка вила разполага с механа и санитарен възел на първи етаж, две спални помещения, тераса, коридор и санитарен възел на втори етаж. Всяка вила се отоплява локално - в механите има изградени камини, от които са изведени радиатори, отопляващи вторите етажи. Бунгалата в комплекса са просторни и подходящи за нощувка на четирима души. Всяко от тях е със собствен санитарен възел. Около имота има облагородени около 4 дка площ, върху които има изградени няколко беседки, люлки, барбекю и малък басейн. В близост до беседките минава малка река, която целогодишно не пресъхва. В близост до вилите има изграден паркинг с навес, подходящ за четири автомобила. Мястото е подходящо за тези, които искат да се откъснат от напрежението и стреса на големия град. Идеално място за отдих.
В близост до гр. Разлог и гр. Банско. Достъпът до имота е по асфалтов път, като последните 200 метра е черен,но добре поддържан път.
Вили - масивни, двуетажни, тухлени. Бунгала - дървени.
В района е развит туризмът както през лятото, така и през зимата. Веднъж посетили Пирин планина Вие ще останете омагьосани от неповторимото очарование на този район- зелени гори и съхранен патриархален дух и традиции.
Публикувана на :09.07.2014, Прочетена: 4565 пъти

  • Още оферти от този тип

Вила в планински район

Продава, Вили, с. Железница, 70 кв.м., Селски райони

Вила в местността "Предел"

Продава, Вили, Предел, 100 кв.м., Други

Атрактивна вила в село Делвино...

Продава, Вили, с. Делвино, 50 кв.м., Селски райони

Вилен комплекс за продажба в местността "Предел" ...

Продава, Вили, м. Предел, 2392 кв.м., Други