• Цех/склад

Производствена сграда

Реф. №: 1460, Дата: 27.08.2012

Тип на офертата: Продава
Тип на имота: Цех/склад
Населено място: с. Стоб
Местоположение: Селски райони
Площ: 1588 кв.м.
Цена: 962 801
Цена: 492 280


Производствена сграда на три етажа с разгърната застроена площ от 1588 кв.м. Сградата e шивашки цех с регулационно отреждане „за производствени, складови и търговски дейности” и е ситуирана във вътрешността на урегулиран имот. Предназначението на първи етаж от сградата e за складове. Входовете за първи и другите два етажа са самостоятелни и независими. На втори и трети етаж са разположени битов сектор, офиси, скадове и др. помещения. В битовият сектор са оформени като помещения – съблекалня за работниците, кухненски сектор, столова за хранене, помещение за отдих /стая за почивка/ и санитарни възли.
Към сградата са долепени с независима конструкция едноетажни складове, работилници и дарак. Постройката е измазана, без външна изолация, със скатен дървен покрив и керемиди над неизползваем таван, под – замазка, стени – измазани, тавани – стоманобетонова плоча, дървена и ПВЦ дограма, метални врати.
В пристройка към основната триетажна сграда са разположени: уширение на съществуващите складове на първи и втори етаж, както и административни офиси за нуждите на фирмата. Складовите помещения са предвидени за складиране на текстилни материали. За доброто функциониране и зареждане на складовете е изградена широка стълбищна клетка и е предвиден товарен асансьор с размери 150/200см.
В началото на административния сектор, при входа на сградата са изградени контролен пропуск и помещение за дежурна охрана на обекта.
Изпълнението на сградата е монолитен стоманобетон за стени и подове и стоманена конструкция с Л.Т. ламарина с топлоизолация, тип „сандвич” за покрива. С панели от Л.Т. ламарина е изпълнена и задната стена на едноетажното складово помещение в приземния етаж. Сградата е с положени ВиК, Ел. и др.инсталации.
Обектът е напълно изграден, с ПВЦ дограма и врати, вътрешни преградни стени от тухла и гипсокартон, вътрешни мазилки по стени и тавани. Самостоятелни санитарни възли на всяко ниво. Оформена външна фасада с изолация на цялата сграда, включително пристройките и надстройката.
Производствената сграда е разположена на равен терен, с лице на асфалтиран път, в регулацията на с. Стоб, общ. Кочериново, обл. Кюстендилска. Село Стоб се намира на 15 км. от гр. Благоевград, с изградена и подържана инфраструктура, благоприятно комуникационно и транспортно местоположение, с добре организиран междуградски транспорт - на всеки кръгъл час. Районът е с изградени жилищни и стопански сгради и е предпочитан за еднофамилни къщи. Над селото се издигат известните Стобски пирамиди, които са сред най-красивите скални образувания в България, и са със статут на природна забележителност, включени в списъка на 100-те национални туристически обекта. Възможна е промяна на предназначението на имота в хотелски комплекс или производствена сграда с др. предназначение.
Публикувана на :27.08.2012, Прочетена: 2863 пъти

  • Още оферти от този тип

Цех за стъклопает, PVC дограма, обработка на стък...

Продава, Цех/склад, с. Рилци, 220 кв.м., Селски райони

В промишлената зона на Благоевград - склад за хра...

Отдава под наем, Цех/склад, гр. Благоевград, 350 кв.м., Други

Склад с площ 60 кв.м.. .

Отдава под наем, Цех/склад, гр. Благоевград, 60 кв.м., Широк център

Помещение под наем в Първа промишлена зона...

Отдава под наем, Цех/склад, гр. Благоевград, 87 кв.м., Други

Производствено-битов комплекс,5 корпуса в гр. Дупн...

Продава, Цех/склад, гр. Дупница, 840 кв.м., Други

Склад в промишлена зона

Продава, Цех/склад, гр. Благоевград, 698 кв.м., Други

Производствен цех и офиси

Отдава под наем, Цех/склад, гр. Благоевград, 1000 кв.м., Други

Производствена сграда

Продава, Цех/склад, с. Стоб, 1588 кв.м., Селски райони

Помещение в промишлената зона на града...

Отдава под наем, Цех/склад, Благоевград, 324 кв.м., Други

Дава се под се помещение в Широк център ...

Отдава под наем, Цех/склад, гр. Благоевград, 1000 кв.м., Широк център