• За нас

Добре дошли в сайта на агенция за недвижими имоти "Бизнес Партньори" ЕООД

" Бизнес Партньори" ЕООД  е един от първите франчайз партньори  на Адрес Недвижими имоти АД.  

Основен предмет на дейност -
  • Посредничество при покупко-продажба на всички типове  имоти на територията на България. Предлагаме краткосрочни наеми – за няколко седмици и дългосрочни – от шест месеца, до няколко години.
  • Представителство при сделки на купувачи
  • Представителство при сделки на продавачи
  • Проучвания на пазара и имотни консултации
  • Пълно юридическо обслужване.


    За да осигури максимално добро обслужване на своите клиенти, Адрес Благоевград  работи в тясно сътрудничество с КредитЦентър - най-големият кредитен консултант в България

    Стабилните позиции на фимата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

    Ръководството на Real Estate Company поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти.

    Агенция Real Estate Company извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането на недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.

    Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот.

    Сайтът на агенция Real Estate Company позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.