• гр. Благоевград

Просторен апартамент в кв. Ален мак...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 102 кв.м., кв. Ален мак

Цена: € 30000

...

Тристаен, непреходен апартамент...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 115.44 кв.м., Център

Цена: € 57600

Тристаен, непреходен апартамен...

Тристаен, непреходен апартамент с до...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 152.47 кв.м., Център

Цена: € 63820

Тристаен, непреходен апартамен...

Тристаен апартамент в Идеален център...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 159.86 кв.м., Идеален център

Цена: € 66770

Тристаен, непреходен апартамен...

Тристаен апартамент с площ 89,74...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 89,74 кв.м., кв. Ален мак

Цена: € 38000

Продава се тристаен апартамент...

Апартамент за продажба в центъра на ...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 93.08 кв.м., Център

Цена: € 40024

Прекрасен апартамент! Слънчеви...

Тристаен апартамент с площ 102 кв.м...

Продава, Тристайни, гр. Благоевград, 102 кв.м., кв. Еленово

Цена: € 40800

...