• Благоевград

Тристаен апартамент в центъра на гра...

Продава, Тристайни, Благоевград, 74 кв.м., Център

Цена: € 45000

Тристаен апартамент в центъра ...

Тристаен апартамент в центъра на Бла...

Продава, Тристайни, Благоевград, 73 кв.м., Център

Цена: € 66500

Предлагаме за продажба тристае...

Луксозен, слънчев тристаен апартамен...

Продава, Тристайни, Благоевград, 86 кв.м., Широк център

Цена: € 55000

Луксозен, слънчев тристаен апа...

Тристаен апартамент със степен на за...

Продава, Тристайни, Благоевград, 80 кв.м., Широк център

Цена: € 21000

Тристаен апартамент със степен...

Тристаен апартамент със степен на за...

Продава, Тристайни, Благоевград, 90 кв.м., Широк център

Цена: € 24000

Тристаен апартамент със степен...

Тристаен апартамент в Идеален център...

Продава, Тристайни, Благоевград, 84,50 кв.м., Идеален център

Цена: € 70000

Тристаен апартамент в иделен ц...

Тристаен апартамент в нова сграда, к...

Продава, Тристайни, Благоевград, 82 кв.м., кв. Запад

Цена: € 50000

Продава се слънчев тристаен ап...